Allt för ögat och själen…


Interweave Mediadesign bildades 1999 och har sedan dess specialiserat sig på webbdesign och formgivning.
Vi har producerat hundratals trycksaker och webbsidor sedan starten och har gjort oss kända för att vara noggranna och leverera högsta kvalitet, både till miljardkoncerner och enmansföretag.
Interweave Mediadesign sätter stort värde i att kunna leverera helhetslösningar med branschens bästa design, oavsett om det gäller kompletta profilmanualer eller enkla visitkort. Design säljer och skapar upplevelser för betraktaren.

Vad vi gör…

Grafisk Design

Med designen som trogen partner

Design säljer. Den berättar vem du är och vad du kan.

När vi skapar en design eftersträvar vi en stram, avskalad layout som andas kvalitet och tidlöshet. En bra design ökar läsbarheten och förstärker budskapet till betraktaren. Parallellt ska den sticka ut och skapa ett bestående intryck.
Vi har formgett åt både små och stora företag sedan starten 1999 och vi spelar på en internationell arena med kunder över hela Europa som återkommande beställare.

Webb Utveckling

Webbplatser med extra allt som standard

Ska du prioritera funktion eller design?
Hos oss slipper du välja.

En fungerande kod som är sökmotoroptimerad är självklar. Här får du dessutom en webbplats som är unikt utformad för dig och dina behov, med en användarvänlig navigering och ett pedagogiskt upplägg som standard.
Vi ger besökaren på våra webbplatser en upplevelse. Utseendet på våra produkter berätta en egen historia som är värd att minnas.

CMS Individuellt

Ta makten över din webbplats

Ett lättanvänt CMS (content managing system) ger dig som användare makten att bestämma över innehållet på din webbplats, utan att behöva anlita dyra konsulter eller programmerare. Vårt unika CMS-system Redaxo ingår som standard när ni anlitar oss för att skapa en webbplats. Systemet är, till skillnad från många andra system på marknaden, möjligt att anpassa med bara de funktioner du behöver. Det är så enkelt att du lär dig att uppdatera din sida på någon timme.

Bild och text

Texter som berättar, bilder som berör

Tack vare ett nära samarbete med andra specialister i branschen kan vi erbjuda slagkraftiga texter och stämningsfulla bilder till de produktioner vi åtar oss. Vi löser helheten på dina behov och vi lovar att göra det med kreativ höjd – inom överenskommen tid!